Hierbij delen wij u mede dat bij vonnis van 1 september 2021 ‘Stepwork WMO B.V.’ en bij vonnis van 21 september 2021 ‘Stepwork Transgenderzorg B.V.’ in staat van faillissement zijn verklaard, met benoeming van mevrouw mr. R.Tj. Terpstra tot rechter-commissaris en met aanstelling van mr. M.J. Ubbens tot curator. Momenteel heeft de curator ten aanzien van Stepwork Transgenderzorg B.V. in onderzoek of en hoe de zorgverlening de komende periode kan worden voortgezet en of een doorstart tot de mogelijkheden behoort. Afspraken die al op de planning staan zullen tot nader order in beginsel op de gebruikelijke wijze plaatsvinden. Wij adviseren u om hieromtrent contact op te nemen met uw behandelaar.

Welke zorg?

GGZ, maar dan anders

Behandeling en begeleiding gebaseerd op een persoonlijke benadering, vertrouwen en compassie. Gericht op een betere toekomst vanuit respect voor het verleden.

WMO-ambulant

Iemand die naast je staat in moeilijke tijden,die jou ‘ziet’ en samen met je naar oplossingen zoekt die bij jou passen.
Wanneer je het -even- niet zelf lukt…

Hoogbegaafdheid

Oog voor jouw (vermoedelijk) hoogbegaafd zijn. Juist ook wanneer je problemen ervaart en coaching, begeleiding of behandeling nodig hebt. (H)erkenning, gezien worden en misdiagnoses voorkomen.

Hoogsensitiviteit-Hooggevoeligheid

Oog voor jouw (vermoedelijk) hoogsensitief-hooggevoelig zijn. Wacht niet te lang om hulp te zoeken. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen.

Transgenderzorg

Een geslachtsbevestigend behandeltraject is o.a. mogelijk; eerste diagnostische fase, hormoontherapie en operaties. Onderscheidend door psychologische      hulpverlening tijdens alle fases, ook pre-en postoperatief.

Autisme Spectrum Stoornis

Behandeling en begeleiding om meer grip op de wereld om je heen te krijgen. Meer balans tussen draagkracht en draaglast. Ondersteuning voor werk en naasten is ook mogelijk.

Mens & werk

Werk, betaald of onbetaald, biedt de mogelijkheid om van waarde te kunnen zijn voor anderen. Vanuit Stepwork/AOG Groep zijn mogelijkheden om na een intensief begeleidings- of behandeltraject op zoek te gaan naar werk.

Contact

Gegevens

Telefoonnummer:
+31 (0)598 3717 17

E-mail:
contact@stepwork.nl

Locaties:

Amersfoort

Assen

Blijham

Groningen

Orvelte

Rotterdam

Veendam

Contactformulier

*Let op: Onze mails kunnen in de spambox terechtkomen. Controleer daarom altijd uw spambox.