Hierbij delen wij u mede dat bij vonnis van 1 september 2021 ‘Stepwork WMO B.V.’ en bij vonnis van 21 september 2021 ‘Stepwork Transgenderzorg B.V.’ in staat van faillissement zijn verklaard, met benoeming van mevrouw mr. R.Tj. Terpstra tot rechter-commissaris en met aanstelling van mr. M.J. Ubbens tot curator. Momenteel heeft de curator ten aanzien van Stepwork Transgenderzorg B.V. in onderzoek of en hoe de zorgverlening de komende periode kan worden voortgezet en of een doorstart tot de mogelijkheden behoort. Afspraken die al op de planning staan zullen tot nader order in beginsel op de gebruikelijke wijze plaatsvinden. Wij adviseren u om hieromtrent contact op te nemen met uw behandelaar.

Trauma

Trauma (o.a. narcistische mishandeling)

“Jouw leven, jouw regels. Mijn leven, mijn regels.”

Bij Stepwork GGZ erkennen we het ontstaan van PTSS door o.a. een narcistische mishandeling.

Zo werken wij

Leven vanuit jezelf. Hoe kun jíj je leven naar je eigen wensen inrichten? Wat kun je zélf doen? Op welke gebieden heb je ondersteuning of hulp nodig? Die vragen staan centraal in onze werkwijze. Samen met jou brengen we je wensen, mogelijkheden en belemmeringen in kaart. Vervolgens gaan we aan de slag met wat voor jóu belangrijk is.

Vaak zul je in eerste instantie je klachten willen verminderen. Daar hebben we goede behandelingen voor. Maar je bent méér dan je kwaal of aandoening. Misschien wil je ook andere dingen verbeteren in je leven. Bijvoorbeeld: beter voor jezelf zorgen, werken aan je conditie, op een andere manier omgaan met geld en tijd, leuke dingen doen met anderen. Kleine aanpassingen kunnen er vaak voor zorgen dat je beter in je vel zit.

Waarmee kunnen wij je helpen?

– Herstel en bevorderen van grip op het dagelijks leven

– Verwerken van herinneringen aan trauma’s (als dat nodig en mogelijk is)

– Bevorderen van ‘gezonde’ relaties (gelijkwaardig en wederkerig) en rollen in heden én toekomst

Het is niet meer mogelijk om aan te melden voor deze behandeling, vanwege de vele aanmeldingen is er een patiëntenstop ingevoerd. 

*Let op: Onze mails kunnen in de spambox terechtkomen. Controleer daarom altijd uw spambox.