Ontwikkelingen bij Stepwork- een update.

Stepwork transgenderzorg is opgericht om transmensen en hun dierbaren te begeleiden op hun pad. Dat doen de psychologen, psychotherapeuten, verpleegkundigen en artsen van Stepwork vanuit het besef dat jijzelf de regie moet kunnen voeren over jouw eigen proces en dat wij jou steunen in jouw behoeften. Menselijkheid, maatwerk en deskundigheid: dát is waar Stepwork voor staat.

Onze werkwijze wordt heel erg gewaardeerd. Daar zijn we natuurlijk blij om.
Er is ook heel veel vraag naar onze begeleiding en zorg. Ook dáár zijn we blij om.
Maar: ook is er hierdoor een wachtlijst aan het ontstaan. En dat vinden we echt een probleem. We willen namelijk dat je bij ons zo snel mogelijk hulp en steun moet kunnen krijgen: liefst zonder enige wachttijd.

Om dat mogelijk te maken zijn we nu bezig om onze intake- en begeleidingscapaciteit uit te breiden. Ook bekijken we hoe we ons werk zó kunnen organiseren dat onze dienstverlening er nog beter van wordt. Die vernieuwingen en verbeteringen kunnen, dat vinden we zelf, niet snel genoeg gaan maar kosten nou eenmaal toch wat tijd. De planning is nu dat we in het eerste kwartaal van 2021 een aantal grote verbeteringen gerealiseerd zullen hebben.
En natuurlijk blijven we tegelijkertijd goed zorgen voor al die mensen die nu door onze professionals begeleid worden. Daar staan we voor!

De mensen van Stepwork wensen iedereen een fijne feestdagen en een mooi, gezond en liefdevol 2021.